Markkinointitoimisto vs. Smoothly – 5 vinkkiä valintaan

Sisällöntuottaja voi tehdä töitä mistä vaan, kun taas työskentely markkinointitoimistossa työskentely vaatii läsnäoloa.

Onko markkinointitoimisto vai juuri sinun yrityksesi markkinointitarpeisiin omistautunut sisällöntuottaja parempi valinta silloin, kun kaipaat apua sisällöntuotannon käynnistämiseen tai säännöllisen julkaisutahdin ylläpitämiseen? Lue tämä blogiteksti selvittääksesi viisi syytä, miksi Smoothlyn sisällöntuotannon alusta on tehokkaampi, edullisempi ja nopeampi keino ratkaista päivittäisiin sisältötarpeisiin liittyvät haasteet.

Markkinointitoimisto vs. Smoothlyn sisällöntuottaja – miten ne eroavat toisistaan?

Markkinointitoimisto tai mainostoimisto on tyypillisesti asiantuntijoista muodostuva joukko, joka tarjoaa erilaisia mainontaan, brändäykseen ja digimarkkinointiin kuuluvia toimintoja. Entistä useampi markkinointitoimisto keskittyy erityisesti projektiluontoisiin palveluihin, kuten erilaisten markkinointikampanjoiden toteuttamiseen tai verkkosivujen hakukoneoptimoinnin parantamiseen.

Smoothlyn tarjoama sisällöntuotantokonsepti toimii tukenasi päivittäisellä tasolla – sekä aina silloin, kun tarvitset. Lyhytaikaisten pyrähdysten sijaan autamme pitämään kiinni säännöllisestä sisältötahdista, joka tukee yrityksesi kasvua. Smoothlylla markkinointitehtäviäsi hoitaa nimetty Smoothlyn sisällöntuottajatiimi kiinteällä kuukausimaksulla. Käytössäsi on siis tuttu resurssi, joka toimii kuin omat työntekijäsi ilman työsuhteen velvollisuuksia.

Markkinointitoimisto vastaa useista projekteista, mutta Smoothlyllä saat nimetyn sisällöntuottajatiimin vastaamaan markinoinnista.

Viisi syytä, miksi Smoothly on tehokkaampi ratkaisu kuin markkinointitoimisto

1. Palvelun käyttöönotto tapahtuu välittömästi ja sinun ehdoillasi

Markkinointipalvelua aletaan yleensä etsimään silloin, kun yrityksestä ei löydy osaajaa, tekijää tai resursseja markkinoinnin toteuttamiseen. Tällöin markkinointitoimiston yhteistyön aloituksen yhteydessä pidettävät monituntiset workshopit ja yhteispalaverit vaativat yritykseltä juuri niitä resursseja tai henkilöitä, joita heillä ei ole.

Smoothlylla palvelun käyttöönotosta on tehty mahdollisimman helppoa. Kun ilmaiset tarvitsevasi apua markkinointisisältöjen tuottamiseen, saat oman sisällöntuottajatiimin käyttöösi jo parhaimmillaan seuraavana päivänä. Sisällöntuottajat perehtyvät yrityksesi palveluihin ja markkinointikanaviin jo ennen yhteistyön aloitusta. Aloituspalaverissa sinä, ja nimetty sisällöntuottajtiimisi pääsette tutustumaan toisiinne ja käymään läpi ensimmäiset työtehtävät. Sen jälkeen palvelun käyttöönotto on valmis – sisällöntuottajatiimisi on nyt valmis aloittamaan sopimistanne ensimmäisistä työtehtävistä.

2. Kustannukset ovat ennustettavia ja maltillisia

Tehokkuus on yksi Smoothlyn suurimpia arvoja. Palvelumme varmistaa sen, että maksat pelkästään tehokkaasta työajasta. Pääset myös seuraamaan työtuntien toteutumista ja työtehtäviin kuluvaa aikaa minuutin tarkkuudella päivittäin.

Markkinointitoimisto työskentelee usein laajasti erilaisten tehtävien parissa, jolloin lisämyyntiä ja ylimääräisten palveluiden lisäyksiä tapahtuu jatkuvasti. Smoothlylla työtehtävät on rajattu tarpeidesi mukaan, joten tiedät tarkkaan, mitä tehtäviä sisällöntuottajatiimisi hoitaa milloinkin. Voit halutessasi antaa yhteistyön edetessä lisätehtäviä, mutta sisällöntuottajasi eivät pyri lisämyyntiin – heidän tehtävänään on olla apunasi niissä tehtävissä, joista olemme yhdessä sopineet ennakkoon.

Markkinointitoimisto ei myöskään aina tuotteista palvelujaan tarkasti, jolloin yhteistyön hinta voi vaihdella kuukausitasolla reilustikin. Luonnollisesti kukaan meistä ei halua yllätyskuluja. Siksi olemme Smoothlylla panostaneet siihen, että budjetin ennustaminen on mahdollisimman mutkatonta.

Kun Smoothlyn sisältöpalvelu pyörittää markkinoinnin säännöllisiä perustoimintoja taustalla, yrityksen aika vapautuu liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun.

Smoothlyn sisällöntuottajat voivat työskennellä missä päin maailmaa tahansa.

3. Saat nopeasti juuri niitä tuloksia, joille sinulla on tarve

Kun markkinointiin panostetaan, tuloksia halutaan luonnollisesti pikimmiten. Yhteistyö voikin olla turhauttavaa, mikäli sen aloitus on hidasta ja monimutkaista eikä konkreettista tekemistä saada alkuun pian. Usein aloitukseen liitetyt hitaat ja kalliit prosessit on jätetty Smoothlyn palvelun käyttöönotosta kokonaan pois, jolloin yhteistyö on sen alkamispäivästä lähtien mahdollisimman mutkatonta ja tehokasta.

Sisällöntuotannon palvelumme on kehitetty myös joustamaan muuttuvien tulostavoitteiden mukaan. Jos kaipaat yhtäkkiä lisäkäsiä tai tekijää satunnaisille, yksittäisille tehtäville, taipuu tarjoamamme palvelu tähän helposti. Sama jousto pätee myös toiseen suuntaan – vaikka tilanne yrityksessäsi muuttuisi, eikä sisällöntuottajalle olisi enää alun perin sovitun mukaista tarvetta, voidaan palvelua muokata uudestaan sopivammaksi. Yleisesti ottaen on kuitenkin niin, että sisällöntuottaja on yritykselle aina hyödyksi!

4. Markkinoinnin perustoiminnot pyörivät omalla painollaan

Markkinointitoimisto on kieltämättä suuri apu yrityksen strategisten markkinointitoimintojen edistämiseen. Sen avulla voi tuottaa hienoja kampanjoita, uudistaa verkkosivuja tai pohtia selkeämpää brändi-identiteettiä. Erityisesti pk-yrityksillä suurin pullonkaula on usein kuitenkin markkinoinnin säännöllisessä viestinnässä eri kanavissa.

Kun tavoitteena on markkinoinnin perustoimintojen säännöllisyys esimerkiksi somen, blogin ja uutiskirjeiden alueella, on Smoothlyn sisällöntuottaja korvaamaton työkalu. Smoothlyn palvelun tavoite on ottaa markkinointisi perusasiat haltuun, jotta sinun aikasi vapautuu sille, mitä ikinä haluatkin tehdä. Oma sisällöntuottajasi työskentelee sinulle kuin oma työntekijä – siispä voit luottaa siihen, että hän hoitaa rutiininomaiset markkinointitehtävät laadukkaasti ja sovitusti.

5. Smoothly ei sido resurssejasi

Projektiluontoinen yhteistyö vaatii onnistuakseen aina kontaktihenkilön, asiantuntijan tai projektipäällikön oman yrityksesi puolelta. Monelle yritykselle tämä on suurin kompastuskivi markkinointiavun kartoitusvaiheessa – usein kipein tarve avulle on juuri silloin, kun yrityksessä ei ole projektipäällikön tai asiantuntijan kaltaista roolia lainkaan.

Smoothlylla pyrimme juuri siihen, että nimetty sisällöntuottajatiimisi vastaa päivittäisten sisältötarpeiden tuottamisesta, ja voit keskittyä itse omaan asiantuntijatyöhön. Smoothly raportoi tulokset ja tarkastuttaa materiaaleja sinulla, jos niin haluat. Voit olla säännöllisesti yhteyksissä tai pitää lyhyitä viikkopalavereita. Voit kuitenkin aina myös antaa sisällöntuottajasi pyörittää markkinoinnin perustoimintoja itsenäisesti, jolloin oma aikasi on vapaata kaikelle muulle. Yhteistyön yksityiskohdat ovat sovittavissa ja muokattavissa, jotta palvelun käyttö on juuri sinun tarpeillesi hyödyllistä ja mielekästä.

Smoothlylla saat markkinoinnin säännöllisen suorittamisen kuntoon satasilla kuukaudessa – et tuhansilla.

Smoothlyn palvelu: tutustu meihin ja palveluumme

Olet nyt päässyt tutustumaan viiteen syyhyn, miksi Smoothly tarjoaa edullisempaa, tehokkaampaa ja helpompaa markkinointiapua kuin markkinointitoimisto. Haluaisitko tutustua palveluumme paremmin?

  • Tutustu palveluumme. Täältä voit lukea lisää siitä, kuinka palvelu toimii käytännössä.
  • Usein kysytyt kysymykset. Täältä löydät kattavat vastaukset askarruttaviin kysymyksiin, tai voit olla suoraan yhteydessä meihin.

Jo sadat yritykset hyödyntävät Smoothlya markkinoinnin tukena. Kokeile nyt joustavasti sisältöjen tuottamista modernisti kuukausimaksulla.

Aloita kokeilujakso