Smoothly tekee laadukkaiden sisältöjen tilaamisesta nykyaikaista, helppoa ja edullista

Smoothlyn etätyössä yhteydenpito hoituu helposti teknologiaa hyödyntäen.

Vuonna 1996 Bill Gates kirjoitti esseen otsikolla ”Sisältö on kuningas”. Hän uskoi, että sisällöt tulisivat määrittämään tulevaisuudessa kaikkea liiketoimintaa.

Elämme tätä tulevaisuutta tänään.

Olipa kyseessä sitten blogikirjoitus, uutiskirje, sosiaalisen median julkaisu tai verkkosivujen laskeutumissivu – jokaisen yrityksen on luotava laadukasta sisältöä kasvattaakseen liiketoimintaansa.

Sisältöjen tuottamisen ratkaisut skaalattavasti ja organisoidusti ovat yrityksissä olemattomat. Jokaisessa yrityksessä ja organisaatiossa olemme kohdanneet ihmisten, työkalujen ja prosessien kaaoksen, sekä haasteita sisältöjen kirjoittamisessa ja julkaisemisessa. Tehokkuus on alhaista, eikä kukaan ole tyytyväinen. Laadukkaita sisältöjä ei tule ulos tarpeeksi nopeasti ja säännöllisesti.

Smoothlylla ihmiset on keskiössä teknologian ympäröimänä.

Smoothly ratkaisee markkinoinnin perimmäisintä ongelmaa tekemällä laadukkaiden sisältöjen tuottamisesta ja julkaisemisesta nykyaikaista ja edullista. Olemme rakentaneet sisältöjen tuottamiseen infrastruktuurin, jonka avulla yritykset skaalaavat sisällöntuotantoa, ja kasvattavat markkinoinnin tehokkuutta luotettavalla tavalla. Tämä tehokkuus johtaa lopulta kasvuun, ja yritykselle suurempaan markkinoinnin tuottamaan arvoon.

Engage customers with interactive content.

Mikä tekee markkinoinnin perinteisistä ratkaisuista haastavia?

Ymmärrämme haasteen osaavien freelancer-kirjoittajien hyödyntämisessä, perinteisten rekrytointien monimutkaisuudessa sekä markkinointitoimistojen käyttämisen kustannuksissa päivittäisessä markkinoinnissa. Hyvien ja osaavien henkilöiden rekrytointi on aikaa vievää, kallista ja sisältää paljon riskejä. Yhteistyö freelancereiden kanssa vaatii tilaajana paljon selvitystyötä, ja aiheuttaa pullonkaulan yksittäisten henkilöiden saatavuudesta. Markkinointitoimistot ovat hyviä strategisia kumppaneita, mutta eivät ole rakentaneet infrastruktuuria sisällöntuotannon kustannustehokkaaseen tarjoamiseen. Kun nämä vaihtoehdot on käyty läpi, usein ratkaisu on yrittää suoriutua omin voimin. Tekemällä itse menettää kuitenkin paljon muita liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittämisen mahdollisuuksia, ja aikaa omasta asiantuntijatyöstä.

Tiedostamme, että olemassa olevat ratkaisut eivät ole täydellisiä. Siitä syystä rakensimme nykyaikaisen ja digitaalisen palvelun sisältöjen tuottamiseen, joka ratkaisee yritysten markkinoinnin päivittäistä arkea.

Tehosta työaikaasi delegoimalla rutiinitehtäviä tiimillesi.

Miksi yritykset ja markkinoinnin asiantuntijat rakastavat Smoothlya?

Smoothly muodostuu jo yli 100 sisällöntuottajan yhteisöstä markkinoinnin freelancereita, yrittäjiä ja sisällöntuotannon ammattilaisia, jotka tekevät intohimolla työtään. Ymmärrämme laajasti eri toimialoja ja yritysten markkinoinnin tarpeita. Yhdistämme valmiin yhteistyömallin avulla käyttöön sopivimmat sisällöntuottajat, jotta asiakkaana voit keskittyä oleelliseen – mihin kanaviin tarvitsemme laadukasta sisältöä seuraavaksi.

1. Säästät ajan ja vaivan osaavien henkilöiden etsinnältä hyödyntämällä laajasta sisällöntuottajaverkostostamme luotettavia ja sopivimpia sisällöntuottajia.

2. Tutut sisällöntuottajat säilyvät käytössäsi aina tarpeen mukaan. Sisällöntuottajamme käyttävät työssään tehokkaimpia teknologioita ja koneoppimista, jotta palvelu on sinulle nopeampi, laadukkaampi ja edullisempi kuin perinteiset ratkaisut.

3. Sisältöjen tuottamisesta on tehty asiakaslähtöistä ja helppoa. Smoothlyn sisällöntuottajat integroituvat käyttämiisi viestinnän ja markkinoinnin työkaluihin, ja saat läpinäkyvästi seurattua palvelun käyttöä Smoothlyn digitaalisessa alustassa.

4. Joustava kuukausihinnoittelu, joka perustuu konkreettiseen palvelun käyttöön. Maksat palvelusta käytön mukaan tilaamalla yksittäisiä sisältötarpeita tai hyödyntämällä tuttuja sisällöntuottajia säännöllisesti päivittäisessä markkinoinnin arjessa.

5. Sinä määrittelet sisältötarpeen, me tuotamme sen. Erittäin suoraviivaista ja helppoa.

  • Tutustu palveluumme. Täältä voit lukea esimerkkejä tehtävistä ja sisällöistä, joita voit delegoida Smoothlyn sisällöntuottajille.
  • Smoothly sisältönäytteitä. Tutustu täältä, millaisia sisältöjä Smoothlyn palvelulla tuotetaan sisältöesimerkkien avulla.
  • Usein kysytyt kysymykset. Täältä löydät kattavat vastaukset askarruttaviin kysymyksiin, tai voit olla suoraan yhteydessä meihin.

Jo sadat yritykset hyödyntävät Smoothlya markkinoinnin tukena. Kokeile nyt joustavasti sisältöjen tuottamista ilman irtisanomisaikaa.

Aloita kokeilujakso