Jasmin

Olin juuri valmistumassa liiketalouden tradenomiksi ja hyppäämässä siitä suoraan media-alan iltaopintoihin, joten halusin löytää joustavan työn opintojen oheen, jossa pääsen hyödyntämään liiketalouden opinnoissa saatua markkinoinnin osaamistani. Työ Smoothlylla onkin osoittautunut oikeaksi luovan markkinointialan ihmisen sekä opiskelijan unelmaksi. Luovuutta on lupa käyttää, ja työt hoituvat milloin ja missä vain.

Nautin kovasti siitä, että päivän voi aloittaa rauhassa aamupalan ja koiran ulkoilutuksen merkeissä, jonka jälkeen töiden pariin voi siirtyä pikkuhiljaa, kun siltä tuntuu. Tavalliseen työpäivääni kuuluu esimerkiksi some-, blogi- ja uutiskirjesisältöjen suunnittelua ja toteuttamista, sekä yhteydenpitoa asiakkaiden ja tiimikavereiden kanssa.

Aika Smoothlylla on opettanut monipuolisesti uutta teksti- ja visuaalisten sisältöjen tuottamisesta, sekä yritysasiakkaiden kanssa työskentelystä. Ilokseni olen päässyt hyödyntämään paljon media-alalla oppimiani visuaalisia taitoja Smoothlylla. Olen tehnyt esimerkiksi kuvamateriaaleja someen, graafisen suunnittelun töitä ja valokuvausta. Sain myös luettua työni Smoothlylla osaksi opintoihini kuuluvaa ammatillista harjoittelua.

Smoothlyn lämminhenkinen yhteisö ja tiimikaverit ovat olleet aivan korvaamaton tukipilari. Tiimimalli mahdollistaa töiden joustavan jakamisen, ja tiimikaverit ovat kannustavia sekä aina valmiita auttamaan. Jokainen otetaan vastaan omana itsenään, joten oli helppo tuntea olevansa osa yhteisöä heti alusta asti.