Laura

Etsin yrittäjälle sopivia markkinoinnin töitä, joissa pääsisin käyttämään luovuuttani. Tutustuttuani Smoothlyyn tiesin heti, että tässä se nyt on! Sisällöntuotannon tehtävät kuulostivat juuri siltä mitä olin etsinyt. Sain jo heti alkuun asiakkaita monilta eri toimialoilta, joille pääsin tekemään some-postauksia ja uutiskirjeitä sekä rakentamaan verkkosivuja!

Pidän siitä, että arjessani on tietty rutiini. Arkipäivinä herään melko aikaisin ja aloitan työt aamutoimien jälkeen. Työpäiviini kuuluu pääsääntöisesti palavereita, some-postausten suunnittelua sekä uutiskirjeiden ja blogiartikkeleiden laadintaa, mutta olen päässyt tekemään myös monia muita mielenkiintoisia tehtäviä, kuten graafista suunnittelua ja podcastien kuvaustekstien kirjoittamista! On mahtavaa, että voin kesken päivän lähteä käymään asioilla, kahvitella ystävien kanssa tai haukata raitista ilmaa. Sen jälkeen on taas uutta energiaa jatkaa päivän tehtävien parissa. Joustava etätyö mahdollistaa myös pidennetyt viikonloppureissut: viimeiset tehtävät hoituvat vaikkapa junasta tai hotellista käsin.

Smoothlyllä olen oppinut valtavasti asiakastyöskentelystä ja kehittynyt markkinoinnin ammattilaisena. Meillä on aivan mahtava tiimi, jonka kanssa voi höpötellä kaikkea maan ja taivaan väliltä tai kysyä apua haastavissa tilanteissa. Vaikka työ on itsenäistä, se ei silti ole yksinäistä!