Lotta

Kaipasin työkuvioihini enemmän joustavuutta ja mahdollisuutta tehdä töitä täysin etänä. Smoothlyn rento etätyömeininki kuulosti täydelliseltä mahdollisuudelta ja sitä se on ollutkin! Hyppäsin mukaan useampaan asiakkuuteen melkeinpä heti ensimmäisenä päivänä ja sillä tiellä olen edelleen.

Työpäiväni vaihtelevat tiedotteiden ja uutiskirjeiden kirjoittamisesta somepostauksiin ja verkkosivujen hallintaan. Työpäivien ykkösjuttuja ovat juurikin työtehtävien monipuolisuus, itsenäinen työskentely sekä ehdottomasti vapaus valita oma työaika. Saatan aloittaa päiväni rauhassa treffaamalla ystävää aamulla salilla, käydä palaverien välissä lounaalla ulkona, tai työskennellä iltapainotteisesti, jos vain siltä tuntuu. Tämäntyyppinen työskentelytapa sopii minulle kuin nenä päähän, sillä olen työni ulkopuolella todellinen DIY-ihminen, jolla on koko ajan monta projektia työn alla. Maalailen tilaustyönä tauluja, olen mukana järjestämässä jotain kivaa tapahtumaa tai pidän pienille porukoille korukursseja – työn joustavuus on siis minulle tärkeää!

Smoothlylla olen oppinut mielettömästi uutta jokaisesta koulutuksesta ja asiakkuudesta. Aina uuden asiakkuuden myötä pääsee tutustumaan erilaisiin aloihin ja kurkistamaan hieman heidän arkeensa. Mikä rikkaus onkaan saada työskennellä näin monipuolisessa työympäristössä!