Ninja

Olin pitkään haaveillut joustavasta etätyöstä, jossa voisin hyödyntää markkinoinnin ja viestinnän osaamistani. Tutustuin Smoothlyyn somessa ja pian olinkin jo liittymässä Smoothly verkostoon. Sisällöntuottajan työ on juuri sitä, mitä etsin.

Olen ihminen, joka toisaalta kaipaa arkeen rutiineja, mutta toisaalta myös rakastaa joustavuutta ja vaihtelevuutta päivissä. Alkuviikon aikana minulla on useita asiakaspalavereja, jotka luovat rutiinia, ja niissä käydään tulevia työtehtäviä läpi. Työtehtäväni sisältävät uutiskirjeiden kirjoittamista, blogitekstien laatimista, sosiaalisen median postausten ja kotisivujen päivitystä, joten työ on todella monipuolista!

Opiskelen työn lisäksi, joten työajan joustavuus on tärkeää opintojen kannalta ja luovassa työssä inspiraatio voi iskeä vasta myöhään illalla. Luovat hetket kannattaa hyödyntää. Pyrin kuitenkin siihen, että ajoitan työt päivälle, jotta illalla jää aikaa myös rentoutua. Työaikojen joustavuus mahdollistaa sen, että voi ottaa sopivan breikin keskellä päivää ja käydä vaikkapa juoksemassa työpäivän lomassa. 

Smoothlylla parasta on sisällöntuotantotyön monipuolisuus ja uuden oppiminen. Erilaisten asiakkuuksien myötä opin koko ajan uutta eri toimialoista ja kehityn markkinoinnin ammattilaisena. Tiimikaverit ovat huippuja!