Mitä muita markkinoinnin työkaluja Smoothly käyttää?

Markkinoinnin maailmassa muutos on jatkuvaa ja uusia ohjelmia tulee jatkuvasti lisää. Haluamme pysyä kehityksessä mukana ja siksi seuraamme markkinoiden kehitystä jatkuvasti. Meillä on käytössä modernit työkalut, jotka tukevat ammattitaitoista sisällöntuotantoa. 

Perehdymme toimialaasi huolella ja suoritamme tiedonhakua yrityksesi toimintaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista. Teemme myös avainsana-analyysiä yrityksellesi osuvista avainsanoista, joita käytämme markkinoinnissa. Tarjoamme työkalut niin orgaanisiin sisältöihin kuin maksettuun mainontaan.

Kuvat ovat olennainen osa sosiaalisen median postauksia, blogiartikkeleita ja uutiskirjeitä, sillä kuvat kiinnittävät lukijan huomion ja rytmittävät tekstiä. Canva on monipuolinen työkalu, jolla voi suunnitella some-julkaisujen kuvia, bannereita, käyntikortteja, esityksiä ja paljon muuta. Käytössämme on myös iStock maksullinen kuvapankki, jota hyödynnämme sisällöntuotannossa. Jos sinulla on jo olemassaoleva kuvapankki, mutta kuvasi kaipaavat hienosäätöä, tarjoamme Adoben kuvankäsittelyohjelmaa tähän.

 

Smoothlyllä on modernit työkalut markkinoinnin tehtäviin.

Takaisin tukiartikkeleihin