Tervetuloa sisällöntuottajan kotiin 💙

Elä omannäköistä elämää! Ei enää asiakashankintaa, myynninedistämistä tai stressiä maksuista. Keskity siihen, mitä teet parhaiten: kirjoittamiseen ja sisällöntuotantoon. Smoothly Network kokoaa yhteen sisällöntuotannosta innostuneet yrittäjät ja kevytyrittäjät ympäri maailmaa. Pääset tuottamaan sisältöjä etänä Smoothlyn mielenkiintoisille eri toimialojen asiakkaille. Smoothly palvelu vastaa asiakkaiden jatkuvaan markkinoinnin tarpeeseen lyhyiden projektien sijaan. Jokaisella sisällöntuottajallamme on erilainen osaamistausta, ja tiimimallimme ansiosta yksikään pulma ei jää ratkaisematta.

Smoothly Network mahdollistaa työskentelyn mistä päin maailmaa tahansa.

Sopiiko Smoothly Network minulle?

✔️ Intohimoni on sisällöntuotanto, ei asiakashankinta
✔️ Haluan työskennellä 20-80h/kk Smoothlyn asiakkaiden parissa
✔️ Minulla on käytännön kokemusta sisällöntuotannosta
✔️ Vaihdan sujuvasti eri tekstilajista ja tone of voicesta toiseen – olen myös pilkunviilaaja ja ylpeä siitä
✔️ Olen kiinnostunut tuottamaan sisältöä suomen ja englannin kielillä
✔️ Tykkään viettää työpäivää Canvan, WordPressin tai MailChimpin seurassa
✔️ Supervoimani on saada asiakkaan ajatus selkeäksi ja kauniiksi sisällöksi
✔️ Haluan valita, missä työskentelen – kotisohvalla, lempparikahvilassa tai vaikka palmun juurella

Smoothlyn sisällöntuottajana tuotat markkinointisisältöjä Smoothlyn asiakkaille.

Mitä Smoothly Network tarjoaa?

Yhteistyömalli
Smoothly sisällöntuottajana hyppäät suoraan mukaan valmiiseen yhteistyömalliimme. Sinun ei tarvitse käyttää aikaa asiakashankintaan ja osaamisesi todisteluun. Tapaat asiakkaan ensimmäisen kerran videopalaverissa, jossa käytte läpi sisältökalenteria ja seuraavien viikkojen tehtäviä. Yhteistyömalliin kuuluu valmiit prosessit ja työkalut suorittaa palkitsevaa työtä tehokkaasti ja laadukkaasti. Sinulla ja asiakkaalla on Network Success ja Customer Success tiimien jatkuva tuki käytössä.

Liittyessäsi verkostoon pääset osaksi Smoothly Network -etäyhteisöä.

Etäyhteisö
Pääset osaksi lämminhenkistä yhteisöämme. Alustallamme voit kysyä apua markkinoinnin haasteisiin ja keskustella itseäsi kiinnostavista asioista. Olemme ahkeria jakamaan mm. kuvia karvaisista assareistamme, kirjavinkkejä sekä pitämään yhteisiä etäkahveja – välillä joogan kera. Tarjoamme yhteisöllemme etuja, kuten edullisemmat hinnat UKKO.fi-palveluun ja alennuksia asiakkaidemme tuotteisiin ja palveluihin.

Smoothly Networkin jäsenet ovat joko yrittäjiä tai kevytyrittäjiä.

Smoothly Academy & Digitools
Olemme rakentaneet Smoothly Networkin käyttöön laajan digitaalisen koulutus- ja työkalukokonaisuuden. Sen avulla kehität ammattitaitoasi ja tehostat työskentelyäsi – juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.