Smoothly Network kokoaa yhteen markkinoinnista ja sisällöntuotannosta kiinnostuneet tekijät

Smoothly sisällöntuottajaverkosto kokoaa yhteen markkinoinnista ja sisällöntuotannosta kiinnostuneet tekijät.

Smoothly on moderni suomalainen markkinoinnin palveluntarjoaja. Tarjoamme auttavaa kättä kiireisten yritysten ja päättäjien tueksi markkinoinnin rutiinitehtävissä. Tuotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme säännöllisiä markkinointisisältöjä, kuten sosiaalisen median postauksia, uutiskirjeitä, blogiartikkeleita ja paljon muita rutiininomaisia markkinointisisältöjä. 

Tarvitsemme ammattitaitoisia tekijöitä, jotta pystymme tarjoamaan monipuolista palvelua useiden toimialojen yrityksille. Smoothly Network koostuu markkinoinnin ja sisällöntuotannon yrittäjistä, jotka tekevät yhteistyötä Smoothlyn ja Smoothlyn asiakkaiden kanssa. Smoothlylla yhdistät yrittäjyyden ja verkostoitumisen parhaat puolet: vastaat itsenäisesti tehtävistäsi ja pääset mukaan Smoothlyn lämminhenkiseen ja avoimeen yhteisöön, jonne jokainen on tervetullut ja jossa kaikki tukevat toisiaan.

Smoothly Networkiin on ollut mukava ja helppo liittyä, kaikki ovat avuliaita ja valmiina vastaamaan mieltä askarruttaviin asioihin!

Kuinka Smoothly Network toimii käytännössä?

Liityttyäsi Smoothly Networkiin, pääset kirjautumaan sisällöntuottajayhteisön digitaaliseen ympäristöön. Yhteisellä alustalla voit ilmoittaa kiinnostuksesi mielenkiintoiselta kuulostaviin toimeksiantoihin, verkostoitua muiden sisällöntuottajien kanssa ja vaihtaa kuulumisia heidän kanssaan muun muassa lemmikki- ja lomakuvien muodossa sekä kysyä neuvoa kiperiin tilanteisiin. 

Digiympäristö on todella mietitty ja testattu, sillä se toimii moitteetta.

Sisällöntuottajamme työskentelevät sisällöntuottajatiimeissä eli matchaamme uuteen asiakkuuteen aina kaksi tekijää. Tiimityöskentelyn parhaita puolia on yhdessä tekeminen ja joustavuus. Uusien aiheiden ideointi sujuu jouhevammin sparrailukaverin kanssa, ja haastavat tilanteet on helpompi kohdata yhdessä. Samalla voit oppia uusia työskentelytapoja tiimikaveriltasi. Tiimikaveri varmistaa, että asiakkuus pyörii kaikissa tilanteissa – sinä saat tarvittaessa sairastaa ja lomailla rauhassa. 

Yleisin toimintatapa sisällöntuottajatiimissä on jakaa vastuualueet tiimiläisille, jolloin esimerkiksi sosiaalisen median postaukset ovat sinun vastuullasi ja tiimikaverisi laatii uutiskirjeet. Voit siis suunnitella omat työaikasi vapaasti, kunhan omat vastuutehtäväsi tulevat suoritettua asiakkaan deadlineen mennessä. Smoothly Networkissa pääset haastamaan osaamistasi ja oppimaan uutta joka päivä. 

Nimenomaan YHTEISÖ on parasta, etenkin kun tottunut tekemään yksin ja itsenäisesti.

Smoothly Networkissa voit keskittyä pelkästään luovaan tekemiseen

Smoothly Networkin jäsenenä tehtävistäsi on riisuttu kaikki ylimääräinen: sinun ei tarvitse tehdä asiakashankintaa, myyntityötä tai laatia yhteistyösopimuksia, ja käydä tapaamisia ja neuvotteluita, vaan nämä kaikki hoituvat puolestasi. Uusia asiakkuuksia tuodaan eteesi hopeatarjottimella, sinun tarvitsee vain ilmoittaa kiinnostuksesi tehtävää kohtaan ja pääset aloittamaan sisällöntuotannon ja muiden markkinointirutiinien suorittamisen. Helppoa!

Työt ja asiakkuudet ovat olleet innostavia ja mielenkiintoisia, ja olen myös oppinut paljon uutta. On ihanaa, kun on Smoothlyn Network tukena, ja aina tarvittaessa voi kysyä apua.

Smoothlyn sisällöntuottajana sinun ei tarvitse käyttää aikaa henkilöbrändäykseen, vaan olemme todistaneet koko Smoothly Networkin ammattitaidon puolestasi. Toimintamme kulmakiviä ovat jatkuva oppiminen ja kehittyminen. Olemme innovatiivinen ja moderni yritys, ja haluamme luoda parhaan mahdollisen toimintaympäristön sisällöntuottajillemme. Otamme mielellämme uusia kehitysideoita vastaan, ja voit jättää toteutuksen meidän harteillemme.

Smoothlylla on ollut ihan mahtavaa tehdä töitä, unelma työpaikka! Jonkun aikaa harkitsin hakemista sen jälkeen, kun Smoothlyn löysin sosiaalisessa mediassa, koska ajattelin, että ”kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta”, mutta onneksi hain! En voisi olla tyytyväisempi 🙂

Kasva yrittäjänä Smoothly Networkissa

Sisällöntuottajayhteisömme jäsenenä saat pääsyn Smoothly Academy & Digitools -koulutusmateriaaleihin. Kyseessä on laaja digitaalinen kokonaisuus, jonka avulla kehität ammattitaitoasi ja tehostat työskentelyäsi. Järjestämme myös yhteisiä koulutustilaisuuksia, joihin osallistuminen ei maksa verkostomme jäsenille mitään, ja jaamme jatkuvasti vinkkejä työtäsi helpottavista työkaluista digitaalisella alustallamme.

Smoothly Networkin jäsenenä pääset hyödyntämään yhteistyökumppaniemme etuja ja alennuksia. Teemme yhteistyötä muun muassa Ukko -yrittäjäpalvelun kanssa. Ukko Kevytyrittäjäpalvelu on loistava valinta aloittavalle yrittäjälle, mutta yhteistyömme kattaa myös Ukko Toiminimipalvelun, joka palvelee erityisesti jo pitempään yrittäjänä toimineita. Pyrimme luomaan kumppanuuksia, jotka edistävät sisällöntuottajiemme työskentelyä monipuolisesti. 

Networkin tuki on aina käytettävissäsi

Jos olet joskus rakentanut verkkosivuja, olet todennäköisesti joutunut odottamaan vastausta alustan ylläpitäjältä. Entä mitä jos ylläpito-oikeuksien lisääminen asiakkaan Business Suiteen ei onnistu lukuisista yrityksistä huolimatta? Kaikkiin kysymyksiin ei aina edes ole selkeää vastausta tarjolla, vaan joudut käyttämään lukuisia tunteja tiedonhakuun, mikä on pois luovan työn ajasta.

Smoothly sisällöntuottajayhteisön jäsenenä sinulle avautuu käytännössä 24/7 tuki. Digitaalisella alustallamme voit kysyä muilta sisällöntuottajilta apua haastavaan tilanteeseen mihin kellonaikaan tahansa. Koska sisällöntuottajamme työskentelevät eri aikoihin ja eri aikavyöhykkeillä, saatat hyvinkin saada vastauksen muutaman minuutin sisällä kellonajasta riippumatta!

Smoothly yhteisön jäsenet tukevat toisiaan.

Smoothly yhteisön lisäksi tukenasi on Smoothly Network Success Team ja Customer Success Manager. Kun asiakkaan kanssa tulee haasteita, et jää yksin. Todennäköisesti NST ja CSM ovat jo törmänneet vastaavaan tilanteeseen aiemmin ja osaavat neuvoa sinua, kuinka tilanne kannattaa ratkaista. Jos tilanne vaatii uutta toimintatapaa, Customer Success Manager ottaa ohjat käsiinsä. Sinun ei tarvitse vaivata päätäsi ongelmilla, vaan voit keskittyä tärkeimpään tehtävääsi eli sisällöntuotantoon.

Smoothlyyn oli uutena tekijänä helppo tulla, kun vastaanotto oli lämmin ja toiminta niin organisoitunutta. Tällaista palvelua on freelancereille kaivattu. Ilahduin suuresti tiimi- ja tsemppihengestä sekä ennen kaikkea Smoothly Academysta, jossa voi päivittää omaa osaamistaan. Smoothly on onnistunut luomaan ammattilaisista koostuvan digiyhteisön, joka on aidosti kollektiivinen, aktiivinen ja läsnä. Erityiskiitos Network Success tiimille, joka on koko ajan käytettävissä ja heiltä saa nopeasti vastauksia askarruttaviin asioihin. Kevytyrittäjän laskutus on tehty niin helpoksi, että saatan jopa siirtää suunnittelemani toiminimen perustamista tuonnemmaksi. Olen erittäin tyytyväinen Smoothlyyn!

Tervetuloa sisällöntuottajien kotiin!

  • Smoothly Instagramissa. Tutustu sisällöntuottajiimme ja heidän arkeensa Smoothlyn Instagramissa! “My Day” -kohokohdassa pääset kurkkaamaan, miltä eri sisällöntuottajiemme työpäivät näyttävät. 
  • Lue lisää Smoothly sisällöntuottajaverkostosta. Jäikö jokin asia mietityttämään? Sisällöntuottajat-sivulla vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin.

Liity sisällöntuottajaksi