Suomen kokonaisvaltaisimman kiinteistökehityksen toimijan FinCapin markkinointipäällikkö saa tuen Smoothlysta

FinCap on suomalaisen kiinteistöalan monipuolisin toimija, jonka palvelukokonaisuus koostuu kiinteistökehityksen ja kiinteistövarainhoidon ydintoiminnoista. FinCap vastaa yli sadan valmistuneen kohteen ja kiinteistösijoituksen lisäksi muun muassa isännöinnistä, kiinteistöarvioinnista, sijoittajamyynnistä ja jopa 2500 asunnon hallinnoinnista. 

FinCapin tarve Smoothlyn sisällöntuotannon freelancer-alustalle syntyi markkinointipäällikön tarpeesta vapauttaa omaa aikaa päivittäisestä sisältöjen tuottamisesta ja julkaisemisesta markkinoinnin kehittämiseen.
Tavoitteena oli löytää ketterä ja joustava tapa tukea säännöllistä sisältöjen tuottamista aiemman in house-resurssin siirryttyä uusiin tehtäviin. 

 

Kiireinen markkinointipäällikkö saa tukea säännöllisiin sosiaalisen median julkaisuihin

FinCapin viestinnässä keskeistä on esitellä viimeisimpiä ja tulevia kiinteistöjä ja asuinkohteita visuaalisesti näyttävien sisältöjen avulla. Rakennuskohteissa korostuu laatu, modernius ja viihtyvyys.

Markkinointipäällikkö Marjo Pirhonen kertoo lähteneensä hakemaan erityisesti sosiaalisen median sisällöntuotantoa: laadukkaita sisältöjä, yhtenäistä viestinnän tyyliä eri kanavissa ja säännöllisyyttä halutussa julkaisutahdissa pysymiseen. Smoothlyn avulla FinCap on saanut tuotettua houkuttelevaa ja brändin mukaista sisältöä yhä useammille seuraajille.

– Smoothly on kyllä ratkaissut nimenomaan tätä tarvetta, kiteyttää Pirhonen.

Hän kertoo, että yhteistyö perinteisempien markkinointitoimistojen kanssa ei ollut missään vaiheessa vaihtoehto:

– Perinteisen mainostoimiston näen jäykkänä tuottamaan sisältöä, joten ne eivät olleet meille vaihtoehto. Tässä pitää mielestäni olla ketterä toimija, joka joustaa jatkuvasti asiakkaan tarpeisiin. 

Säännöllisyys ja sovitussa julkaisutahdissa pysyminen toteutuu vaivattomasti Smoothlyn sisällöntuotannon alustan avulla, jolla FinCap saa nopeasti annettua toimeksiantoja tutuille, toimialaa ymmärtäville sisällöntuottajille. Lisäksi Smoothlyn avulla saadaan muutettua aiemmin ajatuksen tasolle jääneitä ideoita hetkessä konkreettisiksi sisällöiksi.

 

Vaivatonta yhteistyötä selkeillä käytännöillä

Smoothly on erinomaisten freelancer-sisällöntuottajien lisäksi myös yhteistyön alusta, jonka avulla asiakkaalle tehdään helpoksi yhteistyön käynnistäminen, sisältöjen toimeksiantojen tekeminen ja kommunikointi tutun sisällöntuottajatiimin kanssa.

Pirhonen kertoo, että Smoothlyn kanssa yhteistyö on vaivatonta näiden käytäntöjen avulla: 

– Lyhyet viikoittaiset 15 minuutin palaverit, sekä viestintä yhteistyön kanavalla sisällöntuottajiemme kanssa on ollut erittäin toimivaa.

Smoothlyn käyttöä aloittaessa yleinen kysymys on, kuinka paljon ja mitä materiaaleja yhteistyön käynnistäminen vaatii Smoothlyn kanssa, jotta sisällöntuottajat saavat selkeän käsityksen yrityksen viestinnän tyylistä.

– Smoothlyn käyttöönottopalaverissa sain jaettua helposti yrityksemme oleelliset viestinnän materiaalit, kuten Brand Bookin, sekä tarpeelliset käyttöoikeudet mediakanaviimme. Smoothlyn asiakaspalvelu oli myös apuna alussa kanavien jakamiseen liittyvissä kysymyksissä. Sisällöntuottajamme saivat käyttöönoton jälkeen nopeasti kiinni tyylistämme, ja alkoivat tuottamaan meidän näköistä sisältöä suoraan kanaviimme julkaistavaksi.

Pirhonen kokee lisäksi, että Smoothlyn avulla päivittäisen sisältötahdin ratkaiseminen myös tehostaa markkinoinnin rytmiä:

– Koen, että palveluna tuottaminen myös jämäköittää tekemistä puolin ja toisin. Smoothly muistuttaa seuraavista tuotettavista sisällöistä ja koordinoi yhteistyötä. Sisällöntuottajamme ovat aktiivisia yhteistyössä ja toimivat selkeillä käytännöillä.

 

Smoothly yhdistää lukemattomien eri alojen yrityksille käyttöön tutut ja modernit freelancer-sisällöntuottajat – perustuen toimialaymmärrykseen ja valittuihin sisältötyyppeihin.

Varaa esittely