Juho Jokinen

Ulkoista yrityksesi markkinointitehtävät, kuten Juho Jokinen teki kaivatessaan sovelluksen lanseeraukseen avuksi lisäkäsiä.

Podit on uusi podcast- ja äänikirjasovellus, joka lanseerattiin käyttöön vuoden 2021 syksyllä.  Podit kaipasi sovelluksen lanseeraukseen avuksi lisäkäsiä sosiaalisen median, tiedotteiden, verkkosivujen ja muiden juoksevien asioiden hoitamiseen.

Haaste

Podit on uusi podcast- ja äänikirjasovellus, joka lanseerattiin käyttöön vuoden 2021 syksyllä. Lanseerauksen tienoilla odotettiin olevan paljon työtehtäviä, joiden suorittamiseen start-upin perustajilla ei ollut aikaa. Rutiininomaisiin sisällöntuotannon tehtäviin haluttiin tekijöitä, jotta aikaa säästyisi muihin uuden yrityksen perustamisen liittyviin asioihin.

Ratkaisu

Podit sai sovelluksen lanseeraukseen avuksi lisäkäsiä markkinointiin. Heti yhteistyön alussa Smoothlyn sisällöntuottajille delegoitiin erilaisia työtehtäviä, kuten asiakkaiden tilien hallinta, sosiaalisen median kanavien ylläpito, tiedotteiden ja blogiartikkelien laatiminen, verkkosivujen päivittäminen, sekä äänikirjojen ja podcastien kategorisoiminen ja niiden lisääminen alustalle. Kuten saattoi jo arvata, lanseerauksen tuottama pöhinä toi lisää töitä sekä kaikille start-up yrityksen perustajille että sisällöntuottajille.

Tulokset

Podit on ollut tyytyväinen työnjälkeen, ja delegoinut lisää työtehtäviä Smoothlyn sisällöntuottajille alkupöhinänkin jälkeen. Tehtävien delegointi helpotti yrityksen työtaakkaa ja säästi rutkasti aikaa uuden yrityksen eteenpäin viemisessä.