Aloitimme palosta muuttaa työn tekemistä

Smoothly on täysin kotimainen vuonna 2017 lanseerattu palvelu pk- ja kasvuyrityksille

Smoothly sai alkunsa parin opiskelijakaverin, Jarkon ja Arvin, ajatuksesta muuttaa työn tekemistä. Taustalla oli palo luoda asiantuntijoille, yrittäjille ja muille kiireisille ammattilaisille lisää kalleinta resurssiamme, aikaa, kaikkein tuottavimpaan työhön delegoimalla suorittavat ja toistuvat rutiinitehtävät. Matka lähtöruudusta tähän hetkeen on ollut opettavainen, ja nykyään palvelumme keskittyy erityisesti markkinointirutiinien ja sisältöjen suorittamiseen.

Mielestämme on jo aika modernisoida markkinoinnin kenttää, ja tehdä markkinoinnin päivittäisestä suorittamisesta laadukasta, helppoa ja kustannustehokasta. Toteutamme tämän yhdistämällä sisällöntuottajien osaamisen ja yritykset etätyön ja digitaalisuuden avulla. Smoothly mahdollistaa verkkokaupoille, digitaalisille palveluntarjoajille ja kasvuyrityksille helpon tavan vapauttaa markkinoinnin sisältöjen tuottaminen ja toistuvat rutiinit selkeällä palvelulla ja läpinäkyvällä hinnoittelulla. Ei piilokuluja, ainoastaan konkreettista tekemistä.

Smoothlylla työskentelee tänä päivänä jo yli 100 sisällöntuottajaa. Olemme Suomessa ja Pohjoismaissa jo satojen pk- ja kasvuyritysten tukipalvelu. Tämä on kuitenkin vasta alkua, sillä missiomme on olla Pohjoismaiden johtava pk-yritysten markkinoinnin suorittamiseen erikoistunut palvelu.

 

Modernisoimme markkinoinnin kenttää

Huomasimme, kuinka paljon on ammattitaitoisia tekijöitä, jotka tuntevat paloa ratkaista asiakkaiden ongelmia ja janoavat joustavaa etätyötä. Halusimme löytää mahdollisuuden tarjota näille tekijöille töitä, ja asiantuntijoille ratkaisun jatkuvaan kiireeseen ja huoleen siitä, tuleeko kaikki asiat hoidetuksi.

Ihmiset halusivat löytää taas työn ilon ja merkityksellisyyden, joten aloitimme palvelun, joka tulisi mullistamaan työn tekemisen tulevaisuudessa.

Innovaatioina digitaalisuus ja etätyön hyödyntäminen

Tänään, Smoothly tarjoaa uudenlaista digitaalista palvelua, jonka avulla ihmiset pystyvät keskittymään siihen työhön, joka innostaa ja inspiroi. Kun työtä tehdään entistä tehokkaammin, aikaa jää myös muihin tärkeisiin asioihin työn ulkopuolella.

Smoothlyn visiona on mullistaa työn tekeminen vapauttamalla asiantuntijat tekemään parasta mahdollista työtään, ja elämään parasta mahdollista elämäänsä.

Haluatko olla osana tätä muutosta? Olet lämpimästi tervetullut mukaan!