Aloitimme palosta muuttaa työn tekemistä

Smoothly on täysin kotimainen vuonna 2017 lanseerattu palvelu pk- ja kasvuyrityksille

Smoothly sai alkunsa parin opiskelijakaverin ajatuksesta muuttaa työn tekemistä. Taustalla oli palo luoda asiantuntijoille, yrittäjille ja kiireisille ammattilaisille lisää kalleinta resurssiamme, aikaa.

Mielestämme on jo aika modernisoida markkinoinnin kenttää, ja tehdä markkinoinnin päivittäisestä suorittamisesta laadukasta, helppoa ja kustannustehokasta.

Smoothly on moderni markkinoinnin tukipalvelu yrityksille.

Modernisoimme markkinoinnin kenttää

Smoothly on innovatiivinen markkinoinnin teknologiayritys, jossa yhdistyy osaavat sisällöntuottajat, parhaat markkinoinnin teknologiat ja valmis yhteistyömalli tuottaa vaivattomasti ja tehokkaasti sisältöjä eri markkinoinnin kanaviin.

Missionamme on olla paras markkinoinnin tukipalvelu yrityksille. Haluamme mahdollistaa markkinoinnin asiantuntijoille helpoimman ja kustannustehokkaimman tavan tuottaa säännöllisesti laadukasta sisältöä eri markkinoinnin kanaviin – ilman ylimääräistä vaivaa, aikaa tai kustannuksia.

Smoothly on kiireisen yrittäjän tai markkinointihenkilön paras kaveri.

Innovaatioina digitaalisuus ja etätyön hyödyntäminen

Tänään, Smoothly tarjoaa uudenlaista digitaalista palvelua, jonka avulla ihmiset pystyvät keskittymään siihen työhön, joka innostaa ja inspiroi. Kun työtä tehdään entistä tehokkaammin, aikaa jää myös muihin tärkeisiin asioihin työn ulkopuolella.

Smoothlyn visiona on mullistaa työn tekeminen vapauttamalla asiantuntijat tekemään parasta mahdollista työtään, ja elämään parasta mahdollista elämäänsä.

Haluatko olla osana tätä muutosta? Olet lämpimästi tervetullut mukaan!