Mitä muita markkinoinnin rutiinitehtäviä voi delegoida Smoothlylle?

Yleisimmät markkinointitehtävät joista Smoothlyn sisällöntuottajat vastaavat ovat sisältökalenterin ylläpitäminen, sosiaalisen median julkaisut ja somen hallinta, kuten kommentteihin ja yksityisviesteihin vastaaminen sekä uutiskirjeiden ja blogiartikkeleiden laadinta. On myös paljon muita tehtäviä, joissa voimme auttaa sinua. 

1. Verkkosivun rakentaminen ja päivittäminen

Suurin osa yrityksistä haluaa panostaa verkkosivuihin ja suunnittelee sisällöt tarkkaan sivuston rakennusvaiheessa. Sivun päivittäminen saattaa kuitenkin unohtua muiden tehtävien ohella. Sisällöntuottaja auttaa sinua tarkistamaan, että sivuston tiedot ovat ajantasalla. Hän voi oikolukea tekstit ja päivittää ne sivuille. Sisällöntuottaja voi myös auttaa rakentamaan kokonaan uuden sivuston, jos sinulla on tarvetta isoille muutoksille tai olet aloittamassa ensimmäisten verkkosivujesi tekemisen.

Voit delegoida verkkosivun päivitystyöt Smoothlyn sisällöntuottajatiimillesi.

2. Käännöstyöt

Toimiiko yrityksesi kansainvälisillä markkinoilla tai koostuuko asiakaskuntasi muistakin kuin suomea puhuvista? Sisällöntuottaja hoitaa verkkosivun tai tietosuojaselosteen käännöstyöt puolestasi. Kaikista yleisin käännöskieli on englanti, mutta osaavasta verkostostamme löytyy myös monien muiden kielien osaajia, kuten ruotsi, espanja ja indonesian kieli. 

3. Graafinen suunnittelu ja toteutus

Sisällöntuottaja auttaa suunnittelemaan esitysmateriaalit, case studyt ja esimerkiksi käyntikortit. Tiimillämme on käytössä monipuoliset suunnittelutyökalut, ja jälki on taatusti ammattimaista. 

Voit delegoida markkinoinnin rutiinitehtäviä Smoothlylle monipuolisesti.

4. Maksullinen mainonta

Kaipaako postauksesi lisäboostia? Tiimiltämme löytyy vahvaa osaamista myös maksullisten mainonnan tekemisestä sosiaalisen median kanaviin. Sisällöntuottaja auttaa sinua mainoskampanjan suunnittelussa ja toteutuksessa.

5. Podcastit

Julkaiseeko yrityksesi säännöllisesti omaa kesksteluohjelmaa? Delegoi jakson kuuntelu ja otsikon ja kuvauksen kirjoittaminen sisällöntuottajallesi ennen jakson julkaisua. Säästät huomattavasti omaa aikaasi ja saat ulkopuolista näkökulmaa julkaistavaan sisältöön.

6. Tiedotteet

Sisällöntuottajatiimiisi auttaa sinua kirjoittamaan ja oikolukemaan tiedotepalvelujen kautta lähetettävät viralliset tiedotteet.

Smoothlyn sisällöntuottajaverkostossa on lukuisia markkinoinnin ammattilaisia auttamassa sinua.

Smoothlyn yli 100 sisällöntuottajan verkostostosta löytyy monipuolista osaamista eri tehtävistä ja toimialoista. Jos et löytänyt tarpeitasi vastaavaa tehtävänkuvausta yltä, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, miten voimme auttaa sinua.

Takaisin tukiartikkeleihin